- U šoku smo. Ne možemo da poverujemo šta se dogodilo - . Tako za "Blic" govori komšinica nakon ubistva njene sugrađanke i komšinice D. Marić (61) koje se dogodilo u njihovoj zgradi na Voždovcu u Ulici vojvode Stepe, a za koje je osumnjičen Đ. Marić (26), inače sin nastradale žene.

Kako komšije dalje objašnjavaju, Đ. Marić se bavi muzikom i stalno trenira, te da su ga u poslednje vreme često viđali u društvu jedne devojke, ali da, kako kažu, više od toga ne znaju i da su za ovu tragičnu vest većinom saznali iz medija.

- Bio je dobar i izgledao je sasvim normalno. Znao je da ostavi lep bakšiš. Nikada nije pravio probleme, a da smo mi za to čule. Jednostavno, nije privlačio mnogo pažnje i bio je uvek fin - kažu za "Blic" zaposlene u obližnjem kafiću za mladića osumnjičenog za ubistvo majke.

Podsetimo, Đ. Marić (26) uhapšen je jutros nakon što je njegov otac M. Marić koji živi u u Bijeljini došao noćas oko 2.30, otvorio vrata i zatekao mrtvu ženu sa vidnim povredama glave u njihovom porodičnom stanu na Voždovcu.

Nakon toga, sin je priveden i osumnjičen za ubistvo svoje majke.

NJegova sestra D. M. je pre nego što je stravičan zločin otkriven, izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni video. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana. Zvono na vratima stana nije radilo.

I devojka uhapšenog mladića izjavila je kako se on u poslednje vreme čudno ponašao, te je samo dan pre hapšenja izazvao incident u Ruveltovoj ulici kada je iz čista mira nasrnuo na nepoznatu devojku na motoru i oborio je, te je, nakon što je priveden u policiju, iz iste ubrzo pušten.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".