- Заспала сам синоћ током четверосатног путовања натраг у Лондон. Баш сам чврсто заспала. Сама сам седела тако да ми је торба на столу била отворена, а телефон је стајао на столу. У ушима сам имала слушалице из којих је трештала музика. Пробудила сам се док смо улазили у Еустон и приметила да, осим групе врло пијаних и бучних момака на другој страни, у возу седи један мушкарац. И он је одлучио да седне одмах преко пута мене иако је било слободних места. Успаничила сам се. Је ли ме снимао? - написала је Сабрина.

- Кад сам кренула да излазим из воза, тај 'чудак који је сео преко пута цуре која је спавала' ме потапшао по рамену. 'Нисам хтио да те преплашим, само нисам хтео да спаваш а да нико не пази на тебе', рекао је. Седео је тамо све вријеме само да пази да ја будем сигурна - објаснила је Сабрина, а њена прича је постала вирални хит.

"Каква дивна прича, сви мушкарци би требало да буду такви", "Предивна прича, све похвале господину", писали су многи.

Ипак, било је и оних мање импресионираних.

"А није могао да те штити са пар седишта даље?", "Аха, ово је једна класична прича о патријархату", бунили су се неки, а глумица је одговорила.

- Уз дужно поштовање, он се потрудио да испадне да не путујем сама. Би ли жене требало уопште да имају потребу да их неко штити? Не. Али, да ли им је потребна ли заштиту? Бојим се да да - закључила је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".