Читава породица проилагодила се ритму наследнице, која је по свему судећи беба какву би сви пожелели будући да се Марија само два месеца након порођаја вратила на сцену.

- Истог трена када и Ђурђа родио се онај осећај о коме сви причају. Ниси више сам себи најбитнији, имаш некога за кога живиш. Раније сам се стално са другарицом подвргавала разним третманима, пила таблете за мршављење, а сада сам по том питању пажљива и стално се питам шта ако ми се нешто догоди, ипак једно биће зависи од мене. Много је одговорности дошло са мајчинством. Ђурђа је иначе велики мали цар који иако има непуна три месеца већ спава целу ноћ - испричала је Марија.

Фото: АТА имагес

 

У мору модерних имена за које се родитељи све чешће одлучују, Марија и њен супруг изабрали су Ђурђа, што је многе одушевило, а прави разлог решила је тек сада да открије.

- Будући да сам због тромбофолије имала проблема око одржавања трудноће, три спонтана су претходила Ђурђином рођењу, када сам четврти пут остала у другом стању и када се трудноћа задржала дуже него обично, Јоца је у неком тренутку од радости прокоментарисао "Опа, Ђурђа!" и то име се задржало. Никада нисмо причали о неком другом - открила је певачица.

Свака новопечена мама се нада подршци јаче половина око одгајања бебе, а Марија Микић може рећи да је по том питању срећна жена те је открила у којој мери је њен невенчани супруг Јоца активан око мезимице.

Фото: АТА имагес

 

- С обзиром на то да он већ има сина од седам година, Вука, одгајање деце му ије страно и једнако учествује. Истини за вољу, ја сам била та која је у почетку одбијала помоћ јер сам желела све сама да радим. Сматрала сам да је то дете моје и да ја треба да сам у сваком тренутку ту уз њега, да сам га родила себи и да није у реду да од других тражим услуге. То је трајало све до једног дана када је моја мама преспавала код нас, а ја се уз њен допринос наспавала - истакла је Микићева.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".