Биљана Сечивановић има сина Матеју, а само неколико сати пре његовог рођења сазнала је да је њен сестрић преминуо и да ће сахрана бити баш на дан њеног порођаја.

- Нажалост, нисам могла да се радујем том бићу које сам ја донела на свет, јер је тог истог дана поворка кренула да однесе два метра под земљу још једно младо биће тачније сина моје рођене сестре Николу - рекла је певачица кроз сузе својевремено.

Фото: Инстаграм принтскрин/biljanasecivanovic

 

- Назвали су некога у мом окружењу и саопштили. Ја сам већ видела колико је сати и шта се догађа, почела сам да урлам на сав глас и ту ноћ нисам могла никако да спавам како треба, да би убрзо после тога почели болови и порођај. Тешки тренуци, сам у туђем свету без игде иког свог. Трудим се да заборавим на то, али сваки Матејин рођендан подсећа на тај тренутак - рекла је певачица.

Биљана је имала тешку трудноћу, оперисала је грлић материце, али је до седмог месеца била на штиклама и радила, како би свом детету обезбедила најосновније.

Фото: АТА имагес

 

У то време њен сестрић Никола се борио са опаком болешћу, а Биљана је била уз њега сваког тренутка. Дечак је био на тешким лековима "тродонима", а она га је гледала у веома тешким стањима, када је имао ужасне болове. Певачица га је купала и водила рачуна о њему, све до пред сам порођај када је морала да се врати у Аустрију како би се породила.

Фото: АТА имагес

 

Она је више пута истицала да је живот није мазио. Један дечко из бенда са којим је наступала је подстакао да почне да пева и ради. Он је био прва њена љубав, који је у њој пробудио емиције ка музици. Биљана је самохрана мајка, а недавно је одлучила да дозволи једном човеку да уђе у њен живот. Наиме, Биљана се удала 19. септембра прошле године за свог дугогодишњег партнера Александра Недића.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".