Јан Павловић, млађи син Наташе Павловић, на свет је дошао пре пет година а поносна мама све породичне радости са њим и његовим старијим братом Олегом, укључујући прославе рођендана, причама партије и слично, радо дели на друштвене мреже.

Фото: Милена Анђела

 

На основу снимака и фотографија које су преплавиле Наташин "Инстаграм" да се закључити да су Олег и Јан дивно васпитани дечаци, да један према другоме гаје братско-заштитнички однос, да имају пуно другара, да су прави заљубљеници у мамине палачинке, као и да повремено, деца као деца, умеју да буду враголасти и тако засмеју родитеље, а понекада их и врло забрину. Један од момената за бригу догодио се недавно. Млађи син Наташе Павловић, по свему судећи, изигравао је спајдермена и тако се лагано успео уз шипку радијатора, што водитељка није приметила све док је мезимац није позвао: "Мама нађи ме".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/prakticnazena_

 

Мало је рећи да се за почетак она скаменила и одмах сину притрчала упомоћ, али како је видела да он влада ситуацијом на трен се опустила и фотографисала га. Наравно убрзо му је помогла да сиђе и објаснила да то никако више не ради јер постоји могућност да се озбиљно повреди, а потом своје муке поделила са светом. Родитељским мукама нема краја, али чини се да се "Практична жена" врло лепо и практично са њима носи, наравно уз помоћ супруга Предрага Павловића.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".