Jan Pavlović, mlađi sin Nataše Pavlović, na svet je došao pre pet godina a ponosna mama sve porodične radosti sa njim i njegovim starijim bratom Olegom, uključujući proslave rođendana, pričama partije i slično, rado deli na društvene mreže.

Foto: Milena Anđela

 

Na osnovu snimaka i fotografija koje su preplavile Natašin "Instagram" da se zaključiti da su Oleg i Jan divno vaspitani dečaci, da jedan prema drugome gaje bratsko-zaštitnički odnos, da imaju puno drugara, da su pravi zaljubljenici u mamine palačinke, kao i da povremeno, deca kao deca, umeju da budu vragolasti i tako zasmeju roditelje, a ponekada ih i vrlo zabrinu. Jedan od momenata za brigu dogodio se nedavno. Mlađi sin Nataše Pavlović, po svemu sudeći, izigravao je spajdermena i tako se lagano uspeo uz šipku radijatora, što voditeljka nije primetila sve dok je mezimac nije pozvao: "Mama nađi me".

Foto: Printskrin/Instagram/prakticnazena_

 

Malo je reći da se za početak ona skamenila i odmah sinu pritrčala upomoć, ali kako je videla da on vlada situacijom na tren se opustila i fotografisala ga. Naravno ubrzo mu je pomogla da siđe i objasnila da to nikako više ne radi jer postoji mogućnost da se ozbiljno povredi, a potom svoje muke podelila sa svetom. Roditeljskim mukama nema kraja, ali čini se da se "Praktična žena" vrlo lepo i praktično sa njima nosi, naravno uz pomoć supruga Predraga Pavlovića.

BONUS VIDEO:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".