Како је речено из Канцеларије за односе са јавношћу СКБ Мостар, њено тренутно стање је стабилно иако је задобила тешке телесне повреде које су још опасне по живот, пише Српскаинфо.

Мушка особа Л.М. (1987) која је хоспитализована на Клиници за неурхирургију данас ће током дана бити отпуштена на кућно лечење, саопштено је из мостарске болнице.

У несрећи која се око 20 сати догодила у суботу на магистралној цести М-17 у месту Буна на локацији Затон – Буна – Житомислићи, погинули су родитељи и брат девојчице, те возач БМW-а, Мате Приморац, бизнисмен који се, како кажу неслужбене информације тркао с возачем Мерцедеса, сином херцеговачког предузетника. Обојица су, неслужбени су наводи, били на једној прослави након које су се, путујући кући, утркивали, пише Бљесак.

У полицијском извештају је наведено да су у саобраћајној несрећи учествовали Л.Ш. (2000) са возилом БМW, Б.К. (1987) с возилом Ренаулт Сцениц, М.П. (1976) са возилом БМW X“ и М.Д. (1991) с возилом Мерцедес.

– Том приликом смртно су страдали возач из возила Ренаулт Сцениц Б.К., његови путници М.К.(1988) и малолетни Р.К. (2013) док је Г.К. (2019) задобила тешке телесне повреде. Такође, смртно је страдао возач из возила БМW X5 М.П., док су тешке телесне повреде задобили путници из возила БМW Л.М. (1987), Р.В. (1977) и К.Ј. (1998) - навод је из полицијског извештаја.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".