Далила је у све приснијем односу са Царем, више пута је говорила да са Дејаном није све како треба. Судећи по понашању, гуши је и не прија јој пажња мужа.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 5

 

Како су свађе брачног пара Драгојевић све учесталије, за црним столом се недавно изнела још једна прича, а тиче се тога преко чега је Далила све прелазила Дејану, кроз пет година заједничког живота. Задругарка је тада поменула аферу са атрактивном ријалити звездом Тијаном Максимовић, познатијом као Тијана Ајфон, са којом је наводно Дејан размењивао поруке па потом обрисао.

- Далила и Дејан су те недавно поменули у свађи, где је она открила да је Дејаново дописивање са тобом једна од ствари преко којих му је једва прешла. Да ли је имала разлога за то?

Навикла сам да сам тема у свачијим везама и браковима, боље рећи у насрећним браковима. Али саме су криве за то. Другарице, не можеш да се нагојиш 70 килограма и да драмиш што ти муж шаље другим девојкама поруке.

- Засто је Дејан избрисао дописивање? Да ли је ту било мувања или чисто пријатељски?

То ћете морати њега да питате, ја не кријем ништа. И ја сам тада била заузета, али је мој партнер видео све.

- Да ли сте се чули или видели након тога?

Да ли ја вама изгледам као особа која ће се чути и видети са Дејаном? Мени не изгледам. И она прича како сам ја рекла неком новинару да пита Далилу да ли смо океј или не, одмах да кажем да то није истина. Ја сам само била шокирана њеном килажом и појавом.

- У каквом сте сада односу?

Сто се тиче односа, не волим ружне људе, они су зли. Неком ни мењање личног описа не помаже да прикрије злобу.

- Да ли сматраш да је Далила заљубљена у Цара и да је ово дефинитивно крај брака са Дејаном?

Далили је потребан потрчко, а не Филип који је жељан да буде у центру пажње, али не мањка ни она за том жељом. По мени је ово све фора и мислим да је ово Далилина игра да буде у центру пажње. Смешна ми је прича да дебела после толико година и даље не може мене да преболи. Је*оте, ја се не сећам шта сам јела пре 2 сата, а не ко се са ким дописивао. Један мршави пољубац за Далилу - закључила је Тијана.

 

(Пинк.рс)