Давид Драгојевић је коментарисао је његово понашање у "Задрузи 5", као и аферу своје снајке Далиле са Филипом Царем.

Он је на самом почетку разговора открио да се они никад нису мешали у брак Дејана и Далиле:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Никад се ми нисмо мешали у њихов брак, они износе неке глупости и лажи унутра, то је све део њихове игре. Ми смо се и помирли недавно, али ово је све нека њихова карта спаса. Неке ствари који они раде унутра и шта Далила ради Дејану ми није нормална. Не знам шта бих рекао, некако сам резервисан, јер нисам сигуран у те његове потезе. Мама се лоше осећа, по гласу јој се све чује - каже Драгојевић, да додаје да је ово велика љубав не би могло да дође до овога до чега је дошло:

- Не знам да ли је то велика љубав, јер да је велика не би могло да дође до свега овога. Далила се очигледно заљубила у Цара, али би сад да седи на две столице. Дејан није свестан, не зна где удара. То не мислим само не ја, ово гледа и моја породица, а и њена. Сви смо у шоку, жена је у браку и сваки вид њене игре или шта год је катастрофалан. Мислим да Далила осећа нешто према Филипу, али није сигурна у њега - рекао је он, а потом птокоментарисао и Филип Цара:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Филип је паметан момак, али неке ствари не може да призна. То се десило преко ноћи, а њој прија та пажња коју добија од њега. Као гром из ведра неба... У целом том односу понижава Дејана, треба да се одвоји од њега, и он треба да је пусти и да ствари иду својим током - говори бивши задругар, који каже да је Далила велики манипулатор као и да све окреће у своју корист:

- Далила је велики манипулатор, све окреће у своју корист. Тачно зна коме шта теба да каже. Дејан је дечко ван свих тих афера, повучен је увек био, момак није склон тим преварама, а она све пребацује на њега да је као гутала све због њега. Каква породична прича? То је све лаж, да ју њу наводно неко вређао... Не знам. Мој однос са Дејаном је као пинг-понг лоптица - каже Давид који мисли да они ово неће издржати:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Мислим да њих двоје не могу опстану, једино ако гледају све кроз неке ружичасте наочаре, онда ће остати заједно. Живе заједно пет година, у браку су, и сад одједном ова прича. Нико у "Задрузи" не коментарише реално и износи праву слику. Овде се ради у браку, мене су развлачили кад сам девојку оставио. Сви се сажаљевају на њу, а нико њему не прилази - прича Давид.

- Класично пребацивање лопте на њега, Дејан дечко гледа све време у под. Он више не зна како да је привучу, па само клима главом и потврђује њене приче, извињава се... Ако је паметан, ставиће тачку на причу са њом. Нико га не чека, јер се нико није ни мешао у све ово, имамо нормалну комуникацију. Али било је и туча, било је вређања, свашта се дешавала. Али, ево, на пример, ја ћу по некој причи бити крив док они праве троугао са Царем - каже Давид који је открио да је његовој и Дејановој мајци Биљани Драгојевић после свега што се дешава у "Задрузи" позлило:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Мами је позлило, звао сам је да дође код мене, јер не живимо заједно. Уплашила се да ће добити срчани удар, јер не може да схвати како Далила психички малтретира Дејана. Тешко јој је, али све прихвата, ћути, моли, не треба да ради то, мора да буде трезвенија и да гледа на ту причу реално. Искрено да кажем, мислим да је цела та њихова љубав неки инат да се свађају са свима. Пуно ничега мора пући кад тад. Увек је било неко такмичења и са мном - каже Давид и открива да се чуо са Далилин оцем које се не осећа добро:

- Чуо сам да се Далилин отац осећа много лоше. У шоку је, не зна шта се дешава ово, као и цела Босна, како сам чуо. Сви причају о том односу Далиле и Цара, али и Дејан је ту крив, мора чвршће да реагује. Овде пре свега браним себе и моју мајку, цела прича је настала када је Далила послала мами поруку да заборави на свадбу. Нико није знао за њихову свадбу, то је највише погодило моју мајку, звала ме је тада, плакала је... Дејана нико не мрзи, цела та прича се направила ни из чега.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Дејан не зна где је, он је скроз заљубљен у Далилу, познајем га, као да га је омађијала, не трза ни на шта. Он је њој досадио, али он не одустаје. Ја њега волим највише на свету, иако он каже да ја нисам његов брат, увек ћу му бити подршка - закључује Давид у емисији.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".