Певачица Снежана Ђуришић данас ужива у срећној вези са гинекологом Вањом Милошевићем, а некада је била удата за Слободана Гвозденовића.

После Слободанове смрти, како је испричала, било јој је веома тешко да се "врати на ноге".

Фото: Теодора Ћирић

 

 

- Удала сам се и ушла у кућу свекра и свекрве са два девера и мужем, ту смо сви живели. Онда смо ми ту мало средили, реновирали нешто што је била остава или шупа, ту је било 30 квадрата и ту смо се издвојили. Имали смо свој кључ, али мени то баш није одговарало јер сам ја код своје свекрве уживала, ништа нисам радила, кад дете плаче, ја јој само дам Мају и вратим се да спавам. Е, онда кад смо се изоловали, то је била моја кућа и морала сам све да радим - почела је своју причу Снежана, преноси "Гранд онлајн", па наставила о томе како јој у почетку никако није било као у бајци.

Свакако, њихова жеља за заједничким животом је била јача од било ког проблема који би их снашао. Временом, обезбедили су себи све о чему су маштали.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мој муж је био јако способан, поред тога што је свирао, бавио се и трговином и нашао је на Дедињу један плац и неку блатњачу и купио то. То је коштало 30 милиона, а ми смо у кући имали милион. Онда је настао хаос у смислу плаћања и посла. Притом је ту била забрањена градња, али да не дужим ту причу, успели смо да добијемо дозволу за градњу куће. Приход нам је дневно био милион, а расход милиони и ушли смо у дугове - објаснила је једном приликом Снежана, која је после његове смрти 2013. године ипак решила да у потпуности окрене нови лист и ту кућу прода.

- Много сам овде плакала и хоћу да се склоним одавде, тако сам рекла тада и то сам и учинила - нагласила је.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".