Леонтина Вукомановић последњих година углавном се бави компоновањем и радом са децом, али многи се сећају времена док је и сама певала, снимала албуме и наступала на бројним фестивалима.

У том периоду, док јој је у фокусу била певачка каријера, Леонтина је, како признаје, трошила превише новца на гардеробу, а моделима домаћих дизајнера није могла да одоли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012)

"Раније сам била спремна да одвојим огромне суме новца на креације које ми се допадну. Банкротирала сам због тих својих жеља, јер заиста нисам жалила новац на одећу која ми се допадне. Када је у питању домаћа мода, нисам питала колико нешто кошта", рекла је она и додала:

"Никада ме нису интересовале светске марке, нисам се ложила на брендиране ствари. Увек сам пратила домаће дизајнере и уживала сам у томе да носим уникатну одећу. Поред тога, доста новца сам давала и на брендирану обућу."

Ипак, откако се повукла иза сцене, њене жеље и потребе су се промениле.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012)


"Откако сам се повукла са јавне сцене ходам у еспадрилама јер су удобне и могу да пређем читав град у њима. Битно ми је да је одећа коју носим удобна и више не трошим пуно новца на гардеробу", објаснила је певачица, која успева да усклади пословне обавезе и бригу око ћерке Луције.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012)


"У последње време доста радим, а када не радим ја чувам дете, код мене нема треће опције", рекла је она.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".