Саобраћајна незгода у којој је главни актер био возач камиона у Сједињеним Државама изазвала је врло непријатно извештавање јер је након судара аутопут био препун разбацаних производа “за одрасле”.

У несрећи, која се догодила на аутопуту у близини Оклахома Ситија у среду, 14. септембра, срећом нико није повређен.

Иако је возач физички неповређен, доживео је велику срамоту, с обзиром да је његов камион, након што се преврнуо, испустио нешто што је личило на дилдое и лубриканте по читавом путу.

Репортери КВТВ Неwс 9 прокоментарисали су ситуацију док се њихова сниматељска екипа приближавала.

У сегменту вести може се чути пилот хеликоптера станице како каже: „Овде се налази полуприколица која се преврнула и испустила терет“.

У то време, пут на рампи је био потпуно затворен јер су се власти позабавиле хитним случајем.

У једном тренутку, репортер је рекао: „Има много ствари за чишћење“, пре него што је водитељка јутарњег програма упитала: „Џиме, можеш ли да кажеш шта је он тамо превозио, шта се налази свуда по путу?“

Камера се затим окренула према роби и након неугодне паузе, пилот је рекао: “Не баш, можда можете рећи. Не могу рећи”.

Гледаоци код куће су то сигурно могли да виде, са снимцима из крупног плана који показују десетине боца лубриканата и кутија у којима су биле секс играчке.

– Ухм… изгледа да је овај што је доживео удес расуо гомилу дилдоа и лубриканата по целом аутопуту! Одличан посао камере, @невс9! – написао је Тхе Лост Огле, који покрива вести из Оклахома Ситија, делећи снимак на Твитеру.

– Нисмо добили званичну потврду о томе који је терет камион носио, с тим да то сигурно изгледа као гомила кутија вибратора и крема за подмазивање, које су распршене по аутопуту. Такође, несрећа се догодила у близини главног чворишта за дистрибуцију производа за одрасле – навео је писац за дигиталну публикацију.

– Возим овом раскрсницом скоро сваки дан. Ко је знао да сам у таквом расаднику трговине за одрасле? – гласио је један од коментара.

Информација која је као “шлаг на торту”, јесте чињеница да се овај инцидент догодио на километражи 69. миље.

– Читао сам да је то била ознака 69 миље, човече – навео је један корисник.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".