Случај је повезан са двојицом држављана Босне и Херцеговине који су, такође, због сумње за неовлашћену производњу и промет дрогама ухапшени прошле седмице на Средњацима, пренела је Хина.

Две женске особе, старе 32 и 25 година, ухапшене су због сумње да су ради даље препродаје, у договору са двојицом мушкараца, набављале веће количине дроге коју су потом скривале у стану на подрућју Трешњевке, известила је загребацка Полицијска управа.

Осумњичене су ухваћене након што су дошле у стан са намером да преузму два омота испуњена хероином укупне тежине 841 грам.

Након довршеног криминалистицког истраживања, осумњичене су предате притворском надзорнику, а посебан извештај је достављен надлежном државном тужилаштву.

До њиховог хапшења дошло је у склопу наставка истраге која се води против двојице држављана БиХ, старих 38 и 32 године, који су ухапшени у среду у полицијској акцији на Средњацима.

Претресом стана који су они користили за препродају дроге, полиција је пронашла укупно 56,1 грам кокаина и 39,8 грама хероина, 699 грама супстанце за мешање ради повећања масе, 229,9 грама марихуане и пет вага за прецизно мерење тежине.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".