БЕЛА

Симбол чистоће, невиности и наивности - често се повезује са младалачким добом. Уколико сте старија особа, ваш одабир беле боје може значити да жудите за савршенством.

ЦРВЕНА

Ова боја представља снагу, здравље и виталност. Често је бирају екстровертне, агресивне и импулсивне особе - или пак они који би хтели да имају те особине. Повезује се са амбициозним наравима.

Фото: Профимедиа

 

КЕСТЕЊАСТА

Тешка искуства су вероватно обликовала „кестењасте особе“ у дарежљиве и симпатичне људе. Обично ова боја краси људе који су пролазили кроз тешке борбе у животу.

РОЗЕ

Ова боја оличава нежније карактеристике црвене, симболизује љубав и осећања без страсти. Жене које преферирају ружичасту имају изражене мајчинске склоности.

НАРАНЏАСТА

Ово је боја луксуза и људи који воле да угађају себи. Наранџасту обично бирају врло социјалне особе које воле да се забављају.

Фото: Профимедиа

 

 ЖУТА

Боја среће, мудрости и имагинације. Често је бирају пустоловне особе које жуде за нечим новим и за самоиспуњењем. Обично добро иде са веселим особама које имају добар смисао за хумор, али и осећај за посао.

ЗЕЛЕНА

Боја хармоније и уравнотежености, зелена симболизује наду, обнову и мир. Често је преферирају особе које имају мирну и искрену нарав. Обично су цивилизовани, фини и доброг угледа.

ПЛАВА

Мека, саосјећајна и брижљива боја. Означава лишеност слободе и интроспекцију, конзервативност и обавезе. Обично су прилично одане и верне особе.

Фото: Профимедиа

 

ТИРКИЗНА

Комплексна, маштовита и оригинална боја. Особе које преферирају ову боју обично бирају тежи начин, те споља могу изгледати хладно док се заправо у њима самима одвијају разна превирања.

ЉУБИЧАСТА

Људи који преферирају љубичасту боју могу се описати као индивидуалци, а красе их досетљивост, осећајност и жеља да буду јединствени и другачији од других. Темпераментни су и обично талентовани за уметност.

СИВА

Сива је боја опрезности и компромиса. Млађе особе које бирају сиву као да се повлаче из живота потискујући притом своју личност.

ЦРНА

Црна је достојанствена и импресивна без наметљивости. Особе које бирају црну желе оставити помало тајанствен утисак.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".