Ријалити учесница Миљана Кулић напустила је Клинички центар где су јој се лекари борили за живот после операције желуца.

Она је проговорила о агонији кроз коју је прошла након повратка из Турске, где се подвргла смањењу желуца.

Фото: АТА имагес

 

 

- Најтежи ми је био сам почетак. Нисам знала када ће ова агонија да се заврши. Нисам се покајала због операције желуца, опет бих исто урадила - рекла је Миљана и додала:

- Нећу тужити болницу. Врана врани очи не вади. Са Турској да се тужим не пада ми на памет. Они су урадили лепо колико су могли, међутим, нико нам није рекао да је слезина била пукла и да је зашивена. То ми се тек десило када сам дошла у Ниш. Жељку је био рођендан, а мени је јако лоше било. Нисам могла да идем на рођендан, осетила сам да ми није добро. Нисам имала снаге ни за шта. Три дана након тога добила сам ужасне болове и пребачена сам у Клинички центар Ниш, где су рекли да ми није ништа и преувеличавам. Међутим, када је моја мама тражила да се ујутру уради скенер, видели су да се излива нека течност, а то је била крв из слезине.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Кулићева је истакла да се враћа јача него икада и да наставља где је стала.

- Настављам живот као и раније, само неких ствари морам да се одрекнем, бар у почетку. Сада када гледам из овог угла било би ми криво да нисам отишла на ову операцију, без обзира кроз шта сам све прошла, јер сада не бих имала килажу коју сам желела.

На питање шта ће променити у њеном животу, Миљана је одговорила:

Фото: АТА имагес

 

 

- Бебицу ћу више да ценим и да поштујем. Он је ту био за мене ноћ и дан. Био је уз моју породицу и Жељка. Заволела сам га још више и везала сам се за њега. Сматрам да ко год буде ушао у Задругу, не може да поремети моје односе са њим. Највероватније ћемо ући заједно, само да се ја опоравим и да све буде како треба. Очекујте нас у новембру.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".