Брачни пар Наталија и Сани Ибраимов истичу да су као и сви други имали кризе, али и да су зарађивали доста новца, који су штедели, а затим паметно улагали.

- Када ми неко помене шећер, брашно или млеко, сетим се деведесетих година и хонорара које смо уговарали у то време. Не знам зашто људи имају потребу да се правдају и причају због чега имају или немају. Сви имамо кризне периоде. Имали смо наступа за шећер и брашно, али и огромне суме. Све је то живот. Ми смо превише поносни на све то. Верујте ми, у то време донети кући брашно и шећер била је велика ствар. Џаба вам новац када је владало једно опште лудило. Тешко је време било.

Фото: Инстаграм/natalijatrikfxofficial

 

- Млађе генерације можда никад неће разумети како се у то време живело. Када се помену та времена, имамо разлога само за понос и задовољство. Никад нисмо себе представљали у неком лажном светлу. Имамо колико имамо, не волимо лажни сјај. Верујте да људи који се хвале на сва уста милионима заправо их и немају. Маркетинг је чудо, а реалност је нешто друго. Много је ту трошкова које публика не види, тако да и бакшиш који неки извођачи зараде оде на друге ствари - каже Наталија и додаје да су се Сани и она највише променили након што су добили дете.

- Нас је, као људе, највише дете променило и научило правим стварима. Просто смо се уозбиљили и схватили да више нисмо само ми битни, већ да је дете на првом месту. Ја сам строжа и то јавно признајем. Веома сам поносна на то што сам у ово време успела да ми син буде вредан, радан, успешан, да има добру девојку и бави се спортом. Када видим шта данашња деца раде по клубовима, нисам могла да верујем, превише пију, не поштују никога, дувају. Ми смо наше дете успели да сачувамо од свега тога и на то смо, као родитељи, врло поносни.

Наталија каже да никад не би прешла преко преваре, али да је сигурна да, како време пролази, супруг нема намеру да било шта петља с другим женама.

- У овим годинама било би ме срамота да покушавам нешто да пратим Санија или да га контролишем. Свако има право да ради шта хоће, али за то сноси последице. Ево већ годинама немамо ни проблеме нити разговарамо на ту тему. Када смо били млађи, било је другачије. Оставила бих га да ме превари, али знам да се то неће десити. Свашта смо ми прошли, као и многи људи. Често ме питају који је рецепт за добар брак. Пре свега, сматрам да је љубав главни фактор, али, поред љубави, постоје и друге ствари - рекла је певачица.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".