Породица Ђоковић искеширала је 75.000 евра за венчање најмлађег Новаковог брата Ђорђа и његове изабранице Сашке Веселинов. 

Младенци су се јуче тачно у подне заветовали на вечну љубав у Цркви Светог Марка у Београду у кругу најуже породице и кумова, а затим су авионом отпутовали у Тиват.

Фото: АТА имагес

 

 

На црквеном венчању Ђолетова браћа Новак и Марко, као и родитељи нису скидали осмехе са лица, а мајку Дијану су у једном тренутку савладале емоције и заплакала је док ју је најуспешнији тенисер свих времена грлио.

- Млада је блистала у раскошној белој венчаници, која је коштала око 5.000 евра. Новак је китио музичаре и наручивао песме "Луцкаста си ти" и "Данас, мајко, жениш свога сина". Посебно га је погодила нумера "Ружо румена", због које се одмах латио новчаника, па је чашћавао трубаче - прича извор близак овој породици.

Многе је изненадила одлука младенаца да после црквеног венчања заједно са сватовима авионом одлете у Црну Гору.

- Младенци су се са породицом након црквеног венчања упутили до Новаковог ресторана на кратки предах, а у поподневним часовима кренули су на аеродром, одакле су полетели за Тиват. Само су за авионски превоз искеширали 12.000 евра. Место у ресторану у коме су се проводили кошта 100 евра, што значи да су за то платили 8.000 евра. Обезбедили су и боравак у хотелу за све званице, што их је коштало око 10.000 евра. Музика им је била важна ставка, па су за њу платили 25.000 евра, а за декорацију још 5.000 евра. Остали трошкови, као што су Сашкина шминка, ципеле, хаљина за пресвлачење, Ђолетово одело, ципеле и многе друге ситнице коштале су их додатних 10.000 евра - прича извор.

Новак је био пресрећан због женидбе свог брата, па је кратко рекао:

- Најпоноснији сам данас због њега. Што се тиче брачних савета, све ће му се казати само - рекао је тенисер.

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Црквено венчање Ђорђа Ђоковића и Сашке Веселинов

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".