Лепа водитељка Марија Егеља припрема се за најлепшу животну улогу, а то је улога мајке. Она ће постати мајка у 32. години. Папарци су је ухватили у Кнез Михајловој како са најбољом другарицом насмејана пазари гардеробу за свог мезимца који ће на овај свет доћи у новембру.

- Једва чекам да га узмем у руке. Осећам се феноменално, а пријатељи ми кажу и да другачије зрачим од када сам у другом стању. Мислим да се то како се осећам изнутра осликава споља -саопштила је будућа мама.

- Сада сам у седмом месецу трудноће и ако бог да и све буде како треба, породићу се у новембру. Често ме питају да ли сам трудноћу планирала или ме је затекла, а мој одговор је да је нисмо претерано планирали али нас није ни изненадила. Да се мој супруг питао, до сада бисмо већ имали троје деце - каже кроз осмех лепа трудница која се до сада угојила само 7 килограма.

- Обожавам слаткише али се трудим да се храним здраво. Докторка ми је рекла да се гојим таман онолико колико треба, а мени је чудно када станем на вагу и она први пут у мом животу покаже цифру од 63. Поједем некад и брзу храну, али се не оптерећујем и трудим се да уживам и будем срећна, чак и док једем - изјавила је Марија Егеља за Ало!.

Она слободно време које је сада трудничко користи да би се максимално одморила и посветила себи.

- Виђам се са другарицама, посећујем родитеље, читам, шетам, а уживам и у времену које проводим са супругом. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".