Певачица Илда Шаулић (43) није присталица естетских корекција, али ни јаке, нападне шминке. Због тога је увек можемо видети у сведеним издањима, и када је реч о мејк апу, али и о гардероби.

За одређене прилике Илда се препушта рукама професионалног шминкера, свог кума Душана Лазића Лазе, али се врло често и сама шминка. У тим ситуацијама не користи течни пудер, већ само тонирану крему, како би изгледала што природније, а овај свој бјути трик не мења ни када су у питању приватна дешавања, али ни одласци пред камере.

Фото: АТА имагес

 

"Користим тонирану крему, ја у ствари не користим класичан пудер. Тако да је то нешто што можда за камере и за телевизију није довољно.Зато ми Лаза налази замерке, 'како си могла тако да одеш на телевизију, па немаш шминку за телевизију, то другачије одмах изгледа, другачије се слика'. Али добро, шта да радим. Понекад ја умем тако сама себе да уредим. А он је ипак мајстор који направи да то изгледа врхунски", рекла је певачица.

И њена ћеркица Ема (6) већ воли да истражује тајне света лепоте и шминке.

"Ћерка веома воли да се мацка и да купује нека различита лабела", испричала је кроз смех Илда.

Иначе, певачица је једном приликом открила и која то правила увек поштује када је о нези реч.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)


"Шминку скидам мицеларном водом, небитно ког бренда, а пре две године открила сам рукавицу за скидање шминке. Посебно ми је практична кад идем на пут. Јутро ми увек почиње у седам. После умивања иде лосион, па крема за лице", испричала је она једном приликом и додала да увек ослушкује своје тело и његове потребе.

"Радим оно што ми прија, јер сигурно не реагујемо сви исто ако нешто учинимо или попијемо. Нико не треба да ми каже да, кад се мало више уморим, треба да уносим више течности и витамина. (смех) Брзо се опустимо, уђемо у колотечину, па кад се здравље пољуља, говоримо: 'Ето видиш, требало је другачије'. Да не би било тог 'ето видиш', без обзира на то колико брзо живимо, у неком тренутку треба да кажемо - правим паузу, ово је време за мене", рекла је својевремено Илда.

Илда Шаулић је, иначе, годинама у срећном браку са супругом Бојаном, а њихове заједничке фотографије погледајте у галерији испод.
 

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 


За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".