Нишлијка Т.М. (21) претучена је синоћ око 1.30 часова испред дискотеке на Тргу Краља Милана у центру Ниша под околностима које утврђује нишка полиција. Мајка нападнуте девојке тврди да је њу напао и повредио радник обезбеђења дискотеке "Трој" након вербалне расправе јер је није пустио да се врати у локал.

-Моја ћерка је изашла мало испред дискотеке на ваздух а када је покушала да се врати у локал радник обезбеђења није хтео да је пусти уз образложење да због велике гужве мора да изађе 20 посетилаца да би ушло 20 нових. Она је имала свој сто за којим је била и своје ствари у дискотеци па је инсистирала да се врати у локал. Више пута га је замолила да је пусти. Након тога је дошло до препирке у току које је он употребио силу над њом. Ударио јој је главу од улазни портал и нанео јој посекотину на глави и подливе. Она је задобила лаке телесне повреде али је доживела велику трауму. Зна се идентитет нападача, полиција поступа по предмету а колико знамо обавештено је и тужилаштво, каже мајка девојке М.М.

У нишкој полицији је потврђено „Блицу“ да је пријављено нарушавање јавног реда и мира испред дискотеке "Трој" које је пријавила девојка Т.М. У полицији кажу да је рад у току и да се утврђује ко је нанео повреде девојци као и све остале околности овог случаја. Полицију је алармирала Хитна помоћ након што су прегледом утврђене повреде главе код нападнуте девојке.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".