Nišlijka T.M. (21) pretučena je sinoć oko 1.30 časova ispred diskoteke na Trgu Kralja Milana u centru Niša pod okolnostima koje utvrđuje niška policija. Majka napadnute devojke tvrdi da je nju napao i povredio radnik obezbeđenja diskoteke "Troj" nakon verbalne rasprave jer je nije pustio da se vrati u lokal.

-Moja ćerka je izašla malo ispred diskoteke na vazduh a kada je pokušala da se vrati u lokal radnik obezbeđenja nije hteo da je pusti uz obrazloženje da zbog velike gužve mora da izađe 20 posetilaca da bi ušlo 20 novih. Ona je imala svoj sto za kojim je bila i svoje stvari u diskoteci pa je insistirala da se vrati u lokal. Više puta ga je zamolila da je pusti. Nakon toga je došlo do prepirke u toku koje je on upotrebio silu nad njom. Udario joj je glavu od ulazni portal i naneo joj posekotinu na glavi i podlive. Ona je zadobila lake telesne povrede ali je doživela veliku traumu. Zna se identitet napadača, policija postupa po predmetu a koliko znamo obavešteno je i tužilaštvo, kaže majka devojke M.M.

U niškoj policiji je potvrđeno „Blicu“ da je prijavljeno narušavanje javnog reda i mira ispred diskoteke "Troj" koje je prijavila devojka T.M. U policiji kažu da je rad u toku i da se utvrđuje ko je naneo povrede devojci kao i sve ostale okolnosti ovog slučaja. Policiju je alarmirala Hitna pomoć nakon što su pregledom utvrđene povrede glave kod napadnute devojke.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".