Краљ Чарлс Трећи синоц́ је остао присебан да ода почаст својој "драги мами" краљици, али је скривао сузе кад је након снимања питао: "Јесам ли завршио?" Снимци иза кулиса објављени након историјског говора Његовог Величанства нацији показују видно емотивног Монарха како пита сниматељску екипу да ли је извршио своју дужност, пише Дејли Стар.

Кратак, нежан тренутак - објављен на страницама краљевске породице на друштвеним мрежама - снимљен је када су камере престале да снимају након краљевог првог обрац́ања земљи. У свом првом обрац́ању као монарх, он је изразио своју "тугу" због смрти своје "вољене" мајке док је давао обец́ање о доживотној служби.

И у покушају да поправи породичне раздоре, он је изразио своју "љубав" принцу Харију и његовој супрузи Меган док "граде своје животе у иностранству". Али у року од неколико секунди након што је завршио снимак свог првог говора, на његовом лицу су се виделе емоције са којом се борио последњих дана.

Продуцент Скај њуза Џејмс Бригс поделио је снимак на Твитеру, рекавши: "Овај видео иза кулиса је објавио Канал краљевске породице и јасно је да се види емоција у принцу Чарлсу након снимања његовог говора. Када краљ каже 'Јесам ли завршио', тешко је чак и најпрекаљенијим људима да не буду тужни."

Корисници друштвених мрежа су брзо похвалили новоименованог суверена. "Ово мора да је тако тешко за све њих да замисле да претрпе такав лични губитак и да морају да наставе са свакодневним послом", "Размишљао сам о истој ствари док је говорио ... замислите да се морам суочити са свим овим странцима у једном од најтежих дана са којима се човек мора суочити, и то са милошц́у и снагом. Огроман терет за ношење".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".