Популарни певач Слободан Васић желео је да покрене приватан бизниса са пријатељем. Реч је о наргила бару.

У власништву певача било је 15 наргила са којима на предлог тог човека требао покренути бизнис, али је дошло до обрта ситуације када је његов пословни партнер нестао. 

До данашњег дана  му се није јавио, нити вратио наргиле, иако је од догађаја прошло годину дана.  Певач је потврдио да  је било речи о бизнису са познаником који  је само нестао и престао да му узвраћа позиве. 

- Истина је да сам преварен. То је нељудски чин, ал како радиш тако ти се и враћа. Требали смо да уђемо у бизнис. он је од мене узео 15 наргила и само је нестао и престао је употпуности да се јавља, мислим у почетку смо се чули, а онда је тотално прекинуо сваки контакт. Наргиле које сам му дао вреде отприлике 2.000 евра, размишљао сам да га пријавим, али сада је касно, прошло је већ годину дана - тврди певач.

певач је иначе пре два дана објавио фотографију човека непознатог јавности и упитао: ''Да ли неко познаје овог клошара и да ли зна где је'', а како тврди то је био моментат слабости.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ slobavasic_official

 

- Када сам објавио његову фотографију, прорадио ми је бес, не волим неправду. Прошло је много времена, могао је да каже било шта, да их је продао, да решимо то на неки начин, али сада је тако, како је - завршава Слоба излагање.

(Курир.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Џеј Рамадановски

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".