Иако се популарни квиз емитује скоро 30 година, а Славољуб се у истом окушао пре више од једне деценије, а истина је да за све ово време нико није успео да га засени.

За оне, претпостављамо ретке особе које се Славољуба не сећају или су једноставно били превише млади када се чувена епизода емитовала, подсећамо да је Славољуб постао познат захваљујући томе што је био једини такмичар који је своје такмичење завршио са негативним скором од -5 поена. 

 

 

На друштвеним мрежама Славољуб је познат и као "пола човек - пола даље", али и "Славољуб-ћивот". 

Ћивот је био његов једини одговор у популарном квизу, а упркос чињеници да реч заиста постоји у српском језику и значи  ковчег са моштима неког светитеља,чињеница да је то једина, узгед многима непозната реч коју је Славољуб успео да сложи и даље тера сузе на очи. 

Наравно, неопходно је да узмемо у обзир да је за овакав наступ крива искључиво трема, а Славољуб је имао велики разлог да се успаничи кад су се камере упалиле. Наиме, један од најважнијих разлога због којег се Славољуб пријавио за учешће у квизу, крије се у некадашњој заљубљености у водитељку Данијелу Пантић.

 

 

Након што је стекао симпатије публике, Славољуб Петровић је покушавао да се врати у популарни квиз тако што је, како је сам недавно признао, неколико пута писао јавном сервису и то захтевао. 

Чини се да је Славољуб упоран и да не одустаје, па тако користи сваку прилику да се промовише и оствари своју жељу. Добра ствар је наравно, што има велику подршку пратилаца и обожавалаца и сви смо ту и здушно навијамао да га поново гледамо на малим екранима.

За то време Славољуб забавља своје фанове на популарној друштвеној мрежи Фацебоок. Често дели рецепте, а не либи се ни да покаже како се припрема за зима.

 

 

"Двадесетог јуна 2022/7530 од јутра 05:30 до 21.06 02:05 уморио сам се и преморио. Посао је био обиман и озбиљан. Одрадио сам све како треба. Зима ће брзо доћи", констатовао је Славољуб и поделио фотографије истранжираних пилића.

Многи његови пратиоци су били одушевљени, мада ово није први пут да Славољуб показује да је прави домаћин. На питање ко ће све то да поједе, Славољуб је шеретски одговорио да је добро да се нађе што више хране за зиму.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".