Син Гоце Божиновске, Мирко Шијан пре годину дана добио је сина са Бојаном Родић, а сада су одлучили да стану на луди камен, у тренутку када чекају друго дете.

Наиме, Шијан и Бојана направиће свадбу за више од 350 званица, а како извор открива за весеље ће искеширати преко 50.000 евра.

Фото: АТА имагес

 

 

– Бојанино и Мирково венчање организоваће се у једном луксузном престоничком ресторану у ком је цена једне столице 65 евра. Како имају 350 званица, само сала ће их коштати 23.000 евра. Одабрали су најскупљи мени са свим врстама меса и рибе, најскупљу карту алкохолног пића како би сви гости уживали у изобиљу хране. И бенд који ће увесељавати госте један је од најскупљих будући да је реч о групи музичара која прати Цецу Ражнатовић на концертима. Одушевили су их на свим прославама породице Ражнатовић, па су им били прва и једина опција – прича извор, и додаје да је Божиновска позвала мноштво својих колега који ће се такође латити микрофона. Ту су и трошкови венчанице, лимузине, декорације, које ће их коштати око 27.000 евра.

– Гоца је дуже од три деценије на естради, па ће весеље њеног сина увеличати десетине певача. Како је и сама певала на свадбама код деце својих колега, нема сумње да ће сви који дођу отпевати по неколико песама. Цеца ће међу првима то урадити с обзиром на то да је Бојана рођена сестра њене снаје и да ће Ражнатовићи и Родићи бити главни гости – наводи извор, и открива да је Шијанова жеља била интимна прослава, што се променило у задњи час.

Фото: Инстаграм принтскрин/ bojana__rodic

 

 

– Гала прослава за више од триста људи није била у плану. Мирко је до последњег момента желео да направи славље за двадесетак најближих људи будући да је Бојана у петом месецу трудноће и да га брине коронавирус који је поново распрострањен. Сестре, мајка и она месецима су га убеђивале да направи велику прославу и да се провеселе како доликује. На крају им је испунио жељу уз захтев да нико не прилази Бојани и да се не грли са гостима. Ваљда ће све бити како треба. Ипак је он син јединац и то им је прво свадбено весеље у породици. Судећи по свему што су организовали и искеширали, то ће бити славље за памћење и Мирко се неће покајати што је попустио – закључује извор.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

Први плес Ање Мит на венчању

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".