Ona redovno objavljuje snimke na Instagramu kako izvodi umetnički ples oko šipke.


Atraktivna mlada glumica Miona Marković (25) je srca domaće javnosti osvojila ulogom Ana-Marije u popularnoj seriji 'Žigosani u reketu', ali je ostvarila i zapažene uloge u serijama "Jutro će promeniti sve". "Biser Bojane" i "Koreni".

Foto: V. Danilov

 

 

 Ona je nedavno pokazala da se njena paleta raskošnog talenta ne završava samo s glumom.

Osim pomenute glume u kojoj se Miona već dokazala, njena druga strast jeste ples oko šipke. Pomenuti ples nema dodirnih tačaka sa onom vrstom plesa na koju ste prvo pomislili, osim šipke naravno. Umetnički ples oko šipke sve je popularniji, te se mnogo devojaka odlučuje na ovakvu vrstu reakreacije, a među njima je i popularna glumica Miona.

 

 

Glumica je jedan od brojnih snimaka sa treninga odlučila da podeli i sa svojim pratiocima na Instagramu, a za kratko vreme prikupila je veliki broj 'sviđanja'. Komplimenti su se ređali jedan za drugim u komentarima ispod pomenutog videa.

U opisu videa Miona je otkrila i da zbog poslovnih obaveza ne uspeva da se posveti plesu u meri u kojoj bi želela, no trudi se da svaki slobodan trenutak iskoristi kako bi usavršila svoj skriveni talenat.

Ona je inače ćerka poznatog istoričara Predraga Markovića i unuka filmskog scenariste i producenta Jovana Markovića.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".