Теодора се у том периоду забављала са Марининим сином Миланом Лаћом Радуловићем, он јој је био велика подршка у каријери, а како је тврдила био јој је и први дечко.

Фото: Архив Новости/В.Данилов

 

Снимила је неколико песама, као и комплетан албум. А иако су јој многи предвиђали блиставу каријеру, она се постепено повлачила из медија.

У међувремену је ослабила и сада изгледа потпуно другачије. Поред певачке каријере, опробала се и у глуми, када је у серији „Фолк“ имала епизодну улогу у којој је на бини отпевала песму и самим тим одглумила саму себе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/Aleksandar Kerekes Keky

 

Једни од њених најпознатијих хитова су „Срећно“, „Анемија“, „Између нас“.

Њен естрадни пут обележио је и један скандал. Наиме, Теодора је ушла у физички сукоб са певачицом Мајом Николић на снимању једне емисије.

Фото: Н. Скендерија

 

Николићева је док су седеле у ресторану млађу колегиницу полила вином из чаше, а онда су кренуле да се обрачунавају физички, али су продуценти емисије успели да их раздвоје.

Пре две године удала се за изабраника који није познат широј јавности. У међувремену је добила и сина и ћерку. На слављу су јој запевали Јелена Розга и Петар Грашо, а млада се у једном тренутку придружила Јелени на бини те се и сама латила микрофона.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".