Осим тога, у септембру ће чак шест планета бити под утицај ретроградног меркура.

Фото: Профиемдиа

 

 

Пун Месец у септембру ће се појавити 10. септембра. Иако је пун Месец период за предузимање акције, овог пута због интезивне ретроградности, боље би било да причекате са плановима и конкретним потезима али и било каквим наглим донешењем одлука.

Пун Месец ће као и увек донети драму, а посебно следећа три знака Зодијака ће то осетити на својој кожи:

БЛИЗАНЦИ

Ово је врло важан период за каријеру и имиџ у јавности свих Близанаца, па је могуће да ће особе рођене у овом знаку осећати притисак око тога какав утисак остављате на околину. Ово ће за вас бити период пун акције и можда ћете се осећати принуђеним да направите велике потезе, али ово није тренутак за такве одлуке. Радије сачекајте што је дуже могуће пре доношење важних одлука, пише "Бустле".

ДЕВИЦА

Пун Месец у Рибама ће посебно утицати на ваш односе. Могуће је да ћете поново ступити у контакт са неким бившим љубавима, удварачима или пријатељима, посебно у време ретргорадног Меркура. Ово је прилика да тестирате колико сте јаки када је реч о развоју односа са људима који вас окружују. Ова мена вас подстиче да заборавите љутњу или старе ставове који су вас спречавали да се помирите и даје вам знак да идете напред. Вероватно ћете бити збњени око тога ко је добар за вас, а ко није, али пун Месец ће вам помоћи да то схватите, па чак и ако буде болно откриће, да неко није оно што се мислили.

РИБЕ

Овај пун Месец обележиће ваша посвећеност различитим међуљудским односима. Доживећете потпуно емоционално ослобађање, и бићете осетљивији него иначе, а како сте и иначе један од најрањивијих знакова Зодијака припремите се за период набијен емоцијама. Преузмите одговорност за то како се осећате и потрудите се да не понављате негативна обрасце из односа у прошлости - то је рецепт за "катастрофу".

БОНУС ВИДЕО:
 

УБИЦА НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: Ћилибар има разна лековита својства, а овај је најквалитетнији...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".