У сваком месецу постоји неколико тешких дана када неповољан положај планета доноси невоље. Срећом по нас, у септембру ће положај планета углавном бити повољан па хороскопски знакови неће имати много потешкоћа, али то не значи да их неће бити уопште. Астролози вам саветују да обратите пажњу током следећа два дана:

10. септембар- почиње ретроградни Меркур

Док се Меркур креће у супротном смеру, очекују нас разне невоље на пољу каријере, пословања и финансија. То ће потрајати све до 2. октобра, али посебну пажњу треба обратити на сам дан транзиције 10. септембра. Тада је најбитније не ризиковати с новцем јер су губици извесни. Пошто је Меркур планета комуникација, у наредном периоду могући су неспоразуми, ширење гласина и неистина. Верујте само провереним чињеницама. 10. септембра не препоручује се ни кретање на пут.

Овог дана десиће се још један негативан догађај- пун Месец у знаку Риба. Ово је веома неповољна ситуација која ствара унутрашњу неравнотежу. Тог дана биће веома тешко радити и постићи било какав договор.

26. септембар – Меркур у конјункцији са Венером

Други опасан дан проћи ће под окриљем аспекта између Меркура и Венере. Када се ове две планете споје, тј. нађу на истој страни Земље, то ће довести до великих невоља у свим областима живота. Тог дана многи ће изгубити жељу и вољу да раде, напредују, да стварају. Велике су шансе да се развију апатија и депресија.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".