По савету супруга Мирослава, бивша водитељка и ауторка неколико бестселера, кренула је на часове, али је убрзо у стрељани доживела незгоду због ругера, оружја које је, како је сама истакла "исувише велико за њу".

Јелена је приликом пуцања повредила палац, оштетила кост и раскрварила руку. Незгоди овде није крај, ауторки је чаура, коју је испаљивала, неколико пута окрзнула чело.

- То је тежак и масиван револвер, а моје шаке су ситне, па сам, пуцајући, средила палац и направила отворену рану од повратног трзаја. Сваки пут кад сам окинула ударио би ме директно у кост и раскрварио руку. Али, нисам желела да одустанем. Пуцати из пиштоља је фантастичан осећај, а пробала сам и професионални глок, који је такође доста тежак, има јак удар и трзај. Чак су ме у неколико наврата чауре које он испаљује окрзнуле по челу. Управо из тог разлога увек морате носити заштитне наочаре и штитнике за уши. У противном бисте после неког времена оглувели - признала је једном приликом за домаће медије.

На сву срећу, Јелена је прошла без озбиљнијих последица.

- Одем и испуцам се у стрељани за своју душу, и заиста ми прија. С временом сам открила да је то дефинитивно једна врста антистрес терапије - рекла је она.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

(Еспресо)