Po savetu supruga Miroslava, bivša voditeljka i autorka nekoliko bestselera, krenula je na časove, ali je ubrzo u streljani doživela nezgodu zbog rugera, oružja koje je, kako je sama istakla "isuviše veliko za nju".

Jelena je prilikom pucanja povredila palac, oštetila kost i raskrvarila ruku. Nezgodi ovde nije kraj, autorki je čaura, koju je ispaljivala, nekoliko puta okrznula čelo.

- To je težak i masivan revolver, a moje šake su sitne, pa sam, pucajući, sredila palac i napravila otvorenu ranu od povratnog trzaja. Svaki put kad sam okinula udario bi me direktno u kost i raskrvario ruku. Ali, nisam želela da odustanem. Pucati iz pištolja je fantastičan osećaj, a probala sam i profesionalni glok, koji je takođe dosta težak, ima jak udar i trzaj. Čak su me u nekoliko navrata čaure koje on ispaljuje okrznule po čelu. Upravo iz tog razloga uvek morate nositi zaštitne naočare i štitnike za uši. U protivnom biste posle nekog vremena ogluveli - priznala je jednom prilikom za domaće medije.

Na svu sreću, Jelena je prošla bez ozbiljnijih posledica.

- Odem i ispucam se u streljani za svoju dušu, i zaista mi prija. S vremenom sam otkrila da je to definitivno jedna vrsta antistres terapije - rekla je ona.

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

(Espreso)