Певачица Јелена Розга се појавила у једном дворцу у Бечу у елегантној мини, црној хаљини која јој истиче њену витку фигуру.

Она је у изазовној хаљини и црним штиклама распаметила пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм па су њена фотографија, али и видео клип врло брзо постали вирални.

 

"Презгодна", "Красна си", "Прелепа си", "Жена краљица", "Предивна г*за", "Савршена", били су неки од бројних коментара њених пратилаца.

 

 

Њена позадина никога није оставила равнодушним па су многи прокоментарисали да певачица и у петој деценији изгледа савршено. 

Јелена је једном приликом открила тајну свог младалачког излгеда.

- Јако пуно спавам, не конзумирам алкохол. Не знам каквог је укуса вино и остали производи, који се праве од алкохола. Углавном пијем само воду, пре неколико година сам избацила газиране сокове, првенствено због срца и штитне жлезде. Идем на масаже, лагане терапије и јако мало се шминкам - рекла је она.

Певачица је такође позната и по свом порцеланском тену, који је постао њен заштитни знак, па је једном открила у чему лежи тајна њеног беспрекорног тена:

- На сунце не излазим, раније су ме гледали како сам тако бела, а из Сплита сам, али навикли су се сада да сам то ја - рекла је она.

БОНУС ВИДЕО:

Завирите у ормар Јелене Карлеуше

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".