Глумица Миона Марковић на свом Инстаграм профилу честитала је оцу рођендан и својим пратиоцима објаснила шта се догодило.

- Не сећам се када је и како настала ова фотографија, али знам да сам је увек гледала у татиној радној соби закачену за ивице рама једне слике. Онда сам је узела и ставила у свој новчаник. Новчаник су украли. Тата ју је опет некако нашао у старом компјутеру и скенирао и иштампао на обичном папиру у колору. Пошто је папир осетљивији мало се слика похабала и као таква мени опет скенирала, то је ова коју видите сада.

- Ово је мени доказ да су фотографије важне, јер иако не знамо када и како су настале оне неке посебне, увек дожијавамо изнова и изнова. Можда је ово моја наша омиљена слика јер знам да је и татина. Можда, али све то није ништа много битно него ја се расписах јер је мом тати данас рођендан ! Срећан ти твој дан тата. Воли те твоја кћер - написала је глумица.

Фото: В. Данилов

 

Од јесени ћемо младу глумицу гледати у шпијунском трилеру "Вера", продуценткиње Данке Милошевић, редитеља Недељка Ковачића и косценаристкиње Кристине Ђуковић, инспирисаним животом Вере Пешић, младе жене која је за време Другог светског рата била вишеструки тајни агент.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тијане Кондић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".