Њен супруг и колега Петар Митић је том приликом вечерас направио славље у једном локалу у Београду.

- Еуфоричан сам, како бих могао да будем кад сам добио два сина, плус већ имам једног! Чекам пријатеље, најужу родбину, пријатеље, кумове, колеге. Ивана је лавица, јако је била храбра, јако сам поносан на њу - рекао је Петар Митић за Пинк.рс.

Фото: Принтскрин Инстаграм/petarmiticofficial

 

 

- Био је заказан царски рез, није било трудова. Зезнуто је јер је било пред викенд, због посла. Организовао сам се брзо, па сам могао да дођем макар мало на прославу - додао је певач.

- Колеге музичари су ме први исцепали. Замолио сам све да останем сад у овој коју имам, не могу баш пред свима вама го... - истакао је Петар.

Фото: Пеинтскрин/Инстаграм/ivanapavkovic

 

 

- Син старији је много добро дете. Он је много срећан што је добио друштво. Он је првенац, мезимац. Он је изабрао имена за близанце. Он се зове Вујадин, а кад смо регистровали ауто рекао је да хоће да на таблицама буде ВВ, "по два брата, Војину и Вуку", како је причао. Тако смо и оставили да буде кад су се родили - казао је певач те истакао да се надао ћеркици, али да је пресрећан што су му деца, што му је најбитније, жива и здрава.

Иначе, на слављу је свакако један од најемотивнијих момената био када су Петру колеге и пријатељи почели да цепају мајице, како налажу обичаји, а певач у једном моменту није могао да задржи сузе, па је и заплакао.

БОНУС ВИДЕО:

Први плес Ање Мит на венчању

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".