Наиме, њен апел за проналажење пса расе ши-цу ових дана преплавио је друштвене мреже. 

Како се наводи, жена је колима кренула ка Владичином хану, када је доживела саобраћајну незгоду. У колима је била са оцем, мајком и псом Елом која се од шока због несреће отргла са повоца и побегла. 

- Трчала сам за њом, возачи су ме усмеравали, била је на километар испред мене - каже Светлана Панџић.

- На стајалишту Бабовиште пре Алексинца нестала Ела. Молим све који је виде или ако је неко узео да јави. Људи делите телефон 017/484771 и 064/1015282 хитно, од јутрос шетам Алексинцем - наводи се на једном од првих позива за помоћ Светлане Панџић.

После тога, низали су се срцепарајући апели за помоћ да поврати вољеног љубимца.

Након неколико дана, власница је објавила да извесни Дарко тврди да је пас код њега и да тражи да му уплати новац, али да не жели да јој пошаље слике, те се обратила људима за помоћ. 

Фото: Приватна архива

 

- Хоће награду, али постнетом. Без слике пса који је код њега. Људи ако помажете ок, али не овако. Ако неко зна овог цовека, молим јавите, ја у овој паници не знам коме да верујем - написала је Светлана.

Након ове непријатне ситуације, жена је одлучила да понуди свој аутомобил у нади да ће то подстаћи људе да јој врате пса.

- Нудим ауто, Тојота ајго 2006 годиште. Одлична. У замену за пса који је вреднији од било чега, његову вредност не може ништа да замени. Нудим 500еу ко је узео и чува пса, мој је, молим вас, вратите га у свој дом. Бирајте шта желите. Све је горе без ње - наводи очајна власница. 

Последња у низу објава тиче се групне потраге за псом коју су организовали грађани Алексинца. 

- Креће групна потрага. Хајмо Алексинчани, молим вас, помозите нам у потрази. Ви људи добре воље, сви хумани људи, нека нам се придруже у потрази за Елом. Окупљање и полазак је у 16 часова код Дома културе у Алексинцу. 

Фото: Приватна архива

 

Уколико имате неке информације о несталом псу, јавите се власници путем телефона 017/484771 или 064/1015282.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".