Стравичан инцидент остао је забележен на аматерском снимку који је направио један од очевидаца. Док је Хитер безбрижно пливала у океану, велика бела ајкула ју је зграбила за ногу.

- Када је неко викнуо "ајкула", одмах сам знала да ће мене да нападне, осетила сам. Уопште није болело, било је као да ти штене жваће прст – присетила се Хитер првих тренутака напада.

Фото: Јутјуб принтскрин/OWN

 

Колеге су очајнички покушавале да је извуку из воде додајући јој предмете за које може да се ухвати, и када је један од њих коначно успео да је ухвати за руке, почело је натезање. Са једне стране ајкула, са друге посада брода, а Хитер у средини несвесна шта се дешава. Само је осетила пуцање.

- Сећам се да је било заиста грубо. И даље нисам осећала бол, само је нешто пукло. Молила сам се да ми је нога само ишчашена, али када сам погледала доле, већег дела није било. Дакле, чула сам како ми пуцају кости - испричала је Босвел.

Додаје да је схватила шта се заправо десило тек када су колеге успеле да је повуку на брод, а њена невероватна прича о преживљавању напада велике беле ајкуле 1994. године доспела је у све медије.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".