Према његовим речима, у Београд долази само када има пословне обавезе и труди се да сваки слободан тренутак проведе далеко од градске вреве.

Фото: Инстаграм принтскрин/kubura.kubura

 

Да Кубура ужива у сеоским пословима добро се види из његових објава на друштвеној мрежи Инстаграм. Глумац ових дана пече ракију, али и црвену паприку, вероватно спремајући зимницу.

Фото: Инстаграм принтскрин/kubura.kubura

 

Кубура такође припрема дрва за зиму.

Фото: Инстаграм принтскрин/kubura.kubura

 

Иначе, Кубура у овом селу већ неколико година са својим кумом производи ракију од различитог воћа и вина, али у лимитираним серијама.

- Ускоро би требало да почнемо да припремамо кајсије, јабуке, дуње и шљиве за ракију, али и производњу вина. За једно две-три године планирам да са кумом отворим малу бутик дестилерију, а онда и винарију, а у плану је и да направимо етно-село у Ратини, где је ушће Западне Мораве у Ибар. Имам 49 година и осећам потребу за мирнијим животом, животом који није лишен тешког рада већ стреса. Физички рад ме јако опушта, поготово када после напора добијем конкретан производ - рекао је својевремено.

Фото: Инстаграм принтскрин/kubura.kubura

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Миша Јанкетић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".