Бивша манекенка Сандра Обрадовић не престаје да ређа скандале, а овај пут ју је партнер Владимир пријавио да је пијана возила њихово трогодишње дете.

Сандра је од почетка своје каријере имала проблем са законом. То се десило и 2013. године, када је Сандра Обрадовић, уместо да после једне прославе у свом родном Пожаревцу оде у свој стан у Београду, морала је прво да се јави у полицијску станицу.

Фото: Јутјуб принтскрин/РТВ Пинк

 

 

Наиме, месецима је полиција града Пожаревца покушавала да јој уручи позиве за суд због саобраћајних прекршаја, па су је и тражили све док се није јавила.

Она је свог партнера оптужила и за насиље у породици. Владимир Б. је пак тврдио да је Сандра била у алкохолисаном стању, да пије већ неко време и да занемарује дете, па је бебу узео са собом, што је тражила социјална служба.

Сандра је после драме коју је доживела са бившим партнером, како смо снимили једном приликом, дошла да од њега узме бебу. Сандра је испред зграде дечка Владимира дошла са другарицом како би узела дете које је он узео у суботу након инцидента на Новом Београду.

Фото: Јутјуб принтскрин/ivi083

 

 

Наиме, Сандра је тада приведена у полицијску станицу због тога што је под утицајем алкохола изазвала ланчани судар на Новом Београду.

Старлета је својим колима ударила у три паркирана возила и починила већу материјалну штету, а троје деце, која су се затекла у тренутку несреће на тротоару, прошла су са лакшим телесним повредама.

Некадашња манекенка и бивша учесница "Фарме" нашла се у центру скандала и пре неколико месеци, и то у вртићу њеног сина. Наиме, Сандра је тада по тврдњама наших очевидаца, виђена како се тетура испред врата објекта како тражи да сина води кући.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTVDelta

 

 

Последњи у низу скандала десио се данас када је партнер Владимир Сандру пријавио да је пијана возила аутомобил "Мерцедес" у ком се налази њихово трогодишње дете. Аутомобил је заустављен у Булевару Зорана Ђинђића.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелена Тинска

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".