Водитељка Ивана Шопић угостила је Микија Ђуричића и сандру Решић. Зорица се јавила и започела разговор путем телефона: 

- Ја сад кад је кренуло, само до краја. Није ми било стало да ме неко спомиње или било шта. То што су стизале поруке, да, причали смо о томе. Стизало ми је од ње или од њене мајке, са телефона од њеног очуха, речено ми је директно из Крушевца. Кад год сам дошла у "Задругу" као гост, не могу да се расправљам, него певам. Сандра је врло искрена и то стоји. Рекла сам да јој не стоји када није она. Била си хиљаду пута и у четворци и у петици неко ко ниси ти. То је моје мишљење. Мишљење да је био пех са Анђелом, врло чудан однос тебе и Цара, врло чудан однос тебе и Далиле. Ти си оставила добар утисак, то ти честитам, у смислу да ниси била неморална, али све твоје емоције које ти читам са лица, везано за Дејана, можеш другима сакрити, мени не - почела је Зорица.

 

 

- Ти мислиш да сам ја била заљубљена у Дејана - питала је Сандра.

- Добро сад алудирам, кажем директно. Речено је да је кренуло то од лисица, из очију ти се чита сада - рекла је Зорица, па поново почела о порукама:

- Зна и она то добро, ја сам то и заборавила. За мене је то прошлост. Причале смо о томе, али сам ја то заборавила и прецртала. Да ми није споменут мој син, онако претеће, ја бих пријавила и полицији... Ја сам стално Илији носила пљескавице и бурек кад год остане пред школу, па је била порука: "Немој да му то буде задња пљескавица".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Telegraf.rs TV

 

- Јао Зорице, то смо решили. Ја никад никоме у животу нисам послала морбидну поруку. Мислила сам да смо то решиле, али баш зато што сам те помињала са те позитивне стране. Тада, када сам ја била у најгорем могућем периоду свог живота, ти си мени помогла и ја то никада нисам заборавила. Није ми јасан моменат, зашто опет неки анимозитет према мени, у првом позиву? - рекла је Сандра.

- Рекла сам да је то за мене било фолирање - рекла је Зорица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ин меморимам - Џеј Рамадановски

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".