Певачица Сандра Решић отворила је душу и признала све о дневницима Нина Решића, као и његовој љубави са Весном Змијанац.

Бивша задругарка и певачица проговорила је о љубавној вези покојног оца Нина Решића и фолк звезде Весне Змијанац.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Иако је о љубави некада веома популарних голкера својевремено брујала цела естрада, јер је била у питању фатална љубав, пуна посесвиности, страсти и љубоморе, Змијанчева није нашла за сходно да бившег љубавника помене у аутобиографији јер нису остали у добрим односима, очито због тога у Весниној књизи нема ниједног слова о Нину, чак ни као о колеги ког је волела даслуша и с њим се дружи.

Нинова наследница Сандра ипак тврди да је требало да му посвети неки ред с обзиром на то да јој је, према ономе што је од оца сазнала, био велика љубав.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

- Нисам чула за њену биографију. Не знам да ни је написала. Ја из Нинове приче, оно што ја знам, и што ми породично знамо, опет кажем, од њега, јесте да је Весна била његова највећа љубав и да су се они много волели. Зашто га није поменула у биографији, то заиста не могу да коментаришем, јер не знам. Знам само да је то била велика љубав - рекла је Сандра о вези оца Нина и Весне Змијанац, која је тресла естраду деведесетих, а онда се осврнула на дневнике које је фолкер писао:

- У татиним дневницима нема ништа! Одмах то морам да кажем! Нема ничега спектакуларног, што би, када би се објавило, изазвало скандале. Моја мама је имала прилике својевремено да прочита делове. То је било оно: "Данас је био 14. јануар..." и описивао је свакодневницу. Мени је жао што немам Нинове фото - албуме, јер ту је био сав његов свет. Он је све сликао. Од њега ми је остала само једна кошуља, у којој је снимао спот са Драганом Мирковић "Дивља девојка". То је једина његова физичка ствар коју имам - говори Сандра за Републику.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелена Тинска

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".