- Прошла сезона је мала ствар онога што ће се дешавати ове сезоне. Једва чекам епилог ријалитија, који се десио након краја Задруге 5. Надам се да ће се две бивше другарице наћи очи у очи у Задрузи 6 након што је једна мазнула мужа другој, надам се да ћу моћи као гледалац да пропратим то и да се напокон искобељају истине, прељуба, раскид, помирење. Мислим да ће бити много интересантних епилога у новој Задрузи, а сви потајно желимо да видимо и развој ситуације Далиле и Дејана Драгојевића јер сви потајно мислимо да ће се она помирити - рекла је Јована у рубрици "Јеремићева то воли вруће".

Она сматра да ће и Дејан и Далила ући у Задругу 6.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official, Профимедиа

 

- Ја искрено сматрам да сви желе да виде епилог њиховог односа, а да су њихове тренутне везе само слабе карике у целој причи.

Јована је кометарисала и раније победнике популарног ријалитија.

Фото: АТА имагес

 

- Кија је била жртва, она је преварена. Луна је себе оправдала у другој сезони. Ја презирем љубавнице, али она то није радила из покварене намере. Њој се то десило и она се покајала и то је показала у другој сезони. Надица је победила јер је била фина и култирна, а Дејан је победио јер је био остављен као и Кија, али не мислим да је то тако, Далила је њега остваила пре него што је спавала са Царем.

Водитељка је одговорила и на питање кога би волела да види у Задрузи 6.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

- Мишу Грофа, свекра Николине Пишек. Волела бих да видим, Александру Суботић, Пецу Вијагру и Мају Маринковић и да видимо тај одност две бивше другарице, то би било интересантно. Дејана и Далилу наравно, да видимо наставк приче, Кристијан Голубовића, Гастоза, Северину и њену сестру, али и Шака Полументу са Мином Врбашки.

(Пинк.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".