Дејан већ данима не може да дође себи због Далилиног шокантног признања. Он је већ неко време бесан, па је поново са својом супругом ушао у сукоб за црним столом, пре почетка синоћне емисије.

- Шта је проблем у нашем односу? Ја радим оно што бих радила и да тебе овде нема. Свако ради оно што жели. Мене су увек ситнице болеле, а тебе крупне ствари. Сад је обрнуто, не занима ме. Сад ћу да устанем да тражим са продукцијом разговор или ћу отићи кући - рекла је она.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Нема шта да идеш кући, ја сам ти рекао да будеш оно што јеси. Ја само нисам навикао да се ми одвајамо. Твоје излагање према мени је оно што боли, ништа друго. Не интересује ме шта говоре људи са стране - узвратио јој је Дејан.

- Ја као да сам рекла: "Донесите нам папире да потпишем развод", ето тако се ти понашаш - одбрусила му је Далила.

- Али све то је превише - признао је он

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Не, ево тражићу да идем кући. Не остајем више овде, па ћеш ти да ј*беш неког другог. Чекам Дарка и то је то. Ти са таквим понашањем можеш само да ме отераш од себе, не овде у ријалитију, него генерално. Станију данас држиш, њене ноге око твог врата. Жртво! Уживаш у томе да будеш жртва, а? - бесно се драла Драгојевићка, а Дејан није знао како да је смири.

- Ја више не знам како да се понашам - признао је он

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

(Србија Данас)