- Саму себе не разумем, једино да излудим. Смејала сам се, било ми је лепо, било ми је занимљиво и ето грешна сам - рекла је Далила.

- Знам да сам погрешио и знам за шта - рекао је Дејан.

- Не могу да ти гледам фацу уопште! Мени се цео свет сруши! Једем себе и појешчу се, чудне су ми се ствари десиле! Појешћу се жива! Први пут у животу признајем своју грешку, признајем и криво ми је! Не осећам се добро, не могу да функсионишем даље, јаче је од мене то! У сопственом телу се гушим! - урлала је и плакала.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Морам да вам кажем свима сад! По први пут сам сад у животу крива! Крива сам зашто не разговара са мајком, зашто не прича са братом, зашто не једе месо, зашто није саградио у кућу тамо где је требало, ништа за све то нисам била крива! Сада сам први пут крива! Пустите ме да се носим са овом кривицом и оставите ме на миру! - урлала је Далила.

- Сад се први пут сусрећем са својом кривицом, молим те пусти ме. Немој да ме сажаљеваш, немој нико да ме сажаљева, најгора сам и крај - викала је Далила на Дејана.

После суза и викања, она се коначно смирила и наставила да прича са Дејаном Драгојевићем о својим осећањима.

- Извини за све, први пут сам погрешила према теби. Нисам требала да се упустим ни у какав однос, требала сам само да будем коментатор, завозала сам се, шта да радим ја сад - рекла је Далила.

- Ништа, буди иста, дигни се! Ја знам ко си и шта си, колико си се трудила и колики терет носиш - рекао је Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Је л' би икада трпео тај терет као ја? Је л' би трпео да те нико не воли да си одбачен? Сада ти Биљана Драгојевић поручујем да ти ја нисам била крива, крива сам тек сада, али опет не теби него себи и свом мужу! Нека буде и да је нисам звала на рођендан, више ме нико не интересује! - навела је Далила.

- Ја причам са тобом, не са њима! Јел схваташ да ми није добро, пукла сам и одлепила! Не знам шта ће бити са мном, не спавам ноћима, не једем, не знам зашто. Све што могу да видим је твоја спуштена фаца јер Далила није нон стоп са тобом и дружи се са људима. Што бирате овакве жене ако се не знате носити са њима? Ти си дао на значају свима да причају да коментаришу! - говорила је Далила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".