ОВАН

Овновима ће септембар донети сасвим солидну финансијску ситуацију. Истина је да ви у последње време много проблема са новцем имате, али ви заиста нећете имати никаквих претерано великих проблема са новцем током септембра.

БИК

Припадницама овог знака Зодијака ће се током септембра десити нешто што ће имати јако позитиван утицај на ваше финансије. Наиме, вас очекује промена запослења. Ви ћете почети да обављате јако добро плаћено запослење и то ће вам свакако много значити.

БЛИЗАНЦИ

Близанце током септембра очекују озбиљне потешкоће са новцем. Нажалост, вама ће септембар донети неке непредвиђене трошкове и вама због тога неће бити лако. Долазе вам неки неочекивани новчани губици.

Фото: Профимедиа

 

 

РАК

Ракове у септембру очекује много тога доброг када су у питању ваше финансије. Наиме, ви ћете јако лако долазити до новца током целог месеца и због тога ви никаквих проблема са новцем нећете имати.

ЛАВ

Лавови неће бити задовољни финансијама током септембра. Истина је да вас очекују неки новчани добици, али ће вама јако тешко пасти један неочекиван, а јако велики новчани губитак и он ће вас јако много забринути.

ДЕВИЦА

Девице ће током овог месеца имати права на оптимизам када су у питању ваше финансије током септембра. Ви имате права на оптимизам због тога што вам долазе неочекивани новчани добици. Ваша финансијска ситуација током месеца септембра ће бити сасвим добра.

ВАГА

Ваге у последње време олако трошите ваш новац и због тога имате мањих проблема са финансијама, а ако желите да избегнете велике проблеме са новцем, онда свакако током септембра морате повести рачуна о вашим трошковима.

ШКОРПИЈА

Шкорпије ће током месеца септембра неке особе замолити да им позајмите новац, али ви то не требате учинити. Ви то не требате учинити због тога што ће вам септембар донети неке сасвим неочекиване трошкове на кој ви сада не можете рачунати.

СТРЕЛАЦ

Стрелчеви ће током септембра коначно бити задовољни финансијама. Наиме, током месеца септембра вас не очекују никакви проблеми са новцем због тога што ћете током целог месеца јако лако долазити до новца.

Фото: Профимедиа

 

 

ЈАРАЦ

Припадници овог знака Зодијака ће током прве половине месеца имати јако много проблема са новцем, али ће се ваша финансијска ситуација променити током друге половине месеца, јер вас очекују два новчана добитка који ће вас тако много обрадовати.

ВОДОЛИЈА

Водолијама септембар вам доноси неочекиване новчане добитке. Наиме, ви ћете током њега прво доћи до новца на један невероватан начин, па ће вам онда једна особа која вам дуго времена дугује новац неочекивано вратити новац. Једно је сигурно, а то је да ће ваша финансијска ситуација током септембра постати боља него што је то сада случај.  

РИБЕ

Рибе очекује највећи новчани добитак од почетка године. Оно што вас очекује јесте право чудо, јер се управо правим чудом може назвати новчани добитак који ће вам решити апсолутно све проблеме са финансијама. Вама ће септембар донети нешто због чега ћете бити неописиво срећни.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".