Када ју је срео после неколико пута, певач је хватио да је она та права. 

- Издвајала се из масе својом повученошћу и смиреношћу. Упознали смо се када сам певао на једној игранци на којој се нашла, а потом смо се срели и на њеној матурској вечери. Био сам директан и одмах сам је приупитао да ми буде жена. Сви су ми говорили да немам шансе, али ето, успео сам, практично сам освојио неосвојиву тврђаву - испричао је Жељко.

Упркос годинама, Маја и Жељко негују своју љубав као првог дана. 

 

 

- Не постоји бољи психолог за мене од моје жене Маје. Ја са њом седнем, ми смо невероватни другари, делимо и најмање проблеме. Заиста имам складан брак и дивну породицу - истакао је певач и додао да функциониушу боље него икада будући да су године проведене заједно учиниле да једно друго познају боље него сами себе.

- Ко први устане он кува кафу. Ја се најчешће потрудим да то буде она. (смех) Подједнако смо добри у кувању кафе. Током низа заједничких година стекли смо исти укус за многе ствари, па и за кафу - био је искрен певач.


Без обзира на то што се не експонира у јавности, Жељко увек постави фотографију своје супруге на Инстаграм профил. То је још један гест колико се  воле и поштују. 

 

 

"Жељко предиван сте пар", "Жена ти је права лепотица", "Супер изгледате у пакету", "Ви емитујете љубав", "Срећа и љубав избијају из вас", "Најбољи певач и његова прелепа жена", само су неки од коментара.

Иако се Маја не експонира у медијима, свака њена фотографија која осване на певачевом профилу изазове дивљење и лавину коментара од стране пратилаца.

 (Гранд Онлине) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Драган Којић Кеба

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".