Аутоимуна болест Жељка Самарџића, Хашимото синдром са којом се певач годинама бори утицала је на многе сфере певачевог живота те је по препоруци лекара почео више да брине о себи и свом здрављу, а испричао је и како се носи са болешћу.

Фото: АТА имагес

 

 

- То је једна аутоимуна болест штитне жлезде која ствара повремене проблеме, али чим сам кренуо са редовним терапијама, онда је све у реду. Свако јутро попијем по једну таблетицу и то је то - рекао је певач за "Објекив" и додао:

- Жене углавном оболевају од те болести, али ето, мене је задесило и носим се са тим како знам и умем. Касније сам сазнао да доста мојих пријатеља има Хашимото синдром, а ја сам га имао дуго, а да то нисам ни знао - рекао је Жељко који је од прошле године пензионер.

- Имам своју пензију, која ми је довољна. Супруга Маја и ја немамо неке посебне прохтеве. Живимо скроман живот, али достојан свих оних који пристојно живе, што бих свима пожелео. Нажалост, нисам ја једини који је зарађивао од мојих концерата. Ту су и инструменталисти, музичари, људи који се баве расветом, кабловима... Велика ми је радост кад им јављам за концерт, верујем да их та вест често обрадује више него мене -скромно је рекао певач за "Блиц".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".