Венчали су се 20. августа у ресторану на Вилиним водама, у кругу најближих чланова породице и пријатеља, открива популарни Трагач за Hello магазин, напомињући да је свадба била савршена највише захваљујући добрим организационим способностима његове изабранице.

- Јелена је понела највећи терет планирања. Још у марту смо завршили скоро све обавезе, па је само остало да сачекамо неколико месеци до заказаног датума. Младожења је носио тамноплаво одело, а млада хаљину у нешто светлијој нијанси.

Фото: Принтскрин Фејсбук/Jelena Stevanović

 

- Одувек сам волела практичну гардеробу, па самим тим није било говора да обучем класичну венчаницу, већ хаљину једноставног кроја. С обзиром на то да нам је обома плава омиљена боја, лако смо се ускладили - каже Јелена.

Њихова љубавна прича почела је на концерту Легенди, групе коју је Јелена одувек волела да слуша, а Жарко је отишао на наговор друга.

- Већ после неколико минута разговора било ми је јасно да имамо бројна заједничка интересовања и да у потпуности одговарамо једно другом - признао је.

 

 

Нашли су се поново после два дана, и од тада се више нису раздвајали. Никада се, како су нам открили, нису посвађали, још мање помишљали на раскид.

- Били смо јако млади када смо почели да станујемо заједно, обоје смо имали по 23 године, али све је некако ишло постепено и природно. Када бисмо одлазили једно код другог, морали смо да носимо ствари, књиге за факултет, лаптоп... Схватили смо да ћемо себи олакшати ако будемо на истој адреси.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Четири и по године живота под истим кровом учинило је да венчани лист не промени готово ништа у њиховој свакодневици.

- Другачије је само Јеленино презиме, убудуће ће се презивати Стевановић. И да, руке су нам незнатно теже због бурми - каже уз смех Жарко, кога ћемо од септембра поново гледати као Трагача у квизу Потера.

Његова супруга Јелена додаје да још сумира утиске са предивне свадбене церемоније.

- Посебно нам је драго што смо тај чин обавили у присуству свих битних људи, оних које неизмерно волимо. Уживамо у првим данима брака и радујемо се предстојећем меденом месецу, који ћемо провести у Турској. Тамо смо пре неколико година били на савршеном одмору, па нисмо ни размишљали о некој другој дестинацији - каже она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Имање Љубивоја Ршумовића 

(Hello)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".