Глумица Тијана Чуровић врло је отворена у опхођењу са својим фановима на друштвеним мрежама те их је тако када се помирила са бившим супругом, оцем њене мезимице Таје, глумцем Славишом Чуровићем одмах обавестила. Недељама од измирења делила је интиму из њиховог заједничког дома и тренутке са рођацима, а похвалила се и детаљима са породичног путовања по Европи.  

Фото: Инстаграм принтскрин/ slavisa_curovic

 

Будући да се није штедела када је радост у питању Тијана није своје пратиоце желела да ускраћује ни за тужне моменте у њеном животу. Изненадни пост који је освануо на њеном профилу на "Инстаграму" емотивно је гануо све оне који су га прочитали:

- Тата ❤️ Најбољи тата на Свету! Хвала ти тата што си био увек пун љубави, пажње, нежности, разумевања! Што си ми показао како се џентлемен увек понаша према женама, како је бити увек посвећен породици, како бити снажан ослонац својој деци и увек ту кад нам затребаш! Волимо те! Изгураћеш ти ово и наставићеш пуним плућима да нас плениш својим сармом и духовитошћу ! Мићко мој - написала је глумица а испод овог тужног поста уследиле су речи подршке њених колега, пријатеља и пратилаца, који су јој пожелели пуно снаге да издржи овај бригама окупан период.

Брига Тијане Чуровић за оцем велика је, а утихнуће тек када он оздрави, за шта се све од срца моле.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".