Сања Маринковић, после десет година брака, ставила је тачку. Након крај љубавне приче, лепа водитељка није изгубила веру у љубав ни вољу да поново воли. Она се остварила у улози мајке, а идентитет свог изабраника са којим се претпоставља да је била на током лета на разним дестинацијама још увек није открила: 

- Никада нисам веровала да сам посебна и другачија зато што се бавим овим послом и заиста је потпуно свеједно да ли смо доктори наука, педикирке или познате водитељке јер је жеља за заљубљивањем и бурним емоцијама иста. На путовањима, у иностранству ми се мушкарци више удварају, прилазе, изговарају најлепше комплименте, могуће и зато што не знају чиме се бавим, већ само реагују на мој осмех, покрет или став. У Србији умеју да буду џентлмени, веома опрезни, али и духовити и опуштени. Ја се заљубљујем у енергију, начин како ме неко гледа, у мозак, мисли и реченице које изговара и наравно – додир. Верујем да је најбитније за једну жену када је принц пољуби да се не претвори у гуску, а то нема много везе са занимањем, већ са заљубљивањем - каже за Сторy и наставља:

 

 

- Не могу да кажем да су се моје мисли о љубави и емоцијама овог лета уклопиле у авантуре из љубавних романа, али било је страсних епизода које су ми импоновале. Нагађања таблоида била су погрешна када је реч о именима партнера, избору и сликама, али била су исправна да су ми очи сијале и осмех био лепши на неким европским дестинацијама због страсти и нежности. Под налетима заљубљености и љубавног заноса умеју да посрну и краљице и научнице, па што не би и једна водитељка. Никада нисам била од оних која тек тако јуриша на нечије срце, врло сам емотивна и ирационална, и што сам зрелија, одлуке доносим супротно свом разуму и слушам само своје срце, видећемо како ће то одредити мој живот даље. Стрпљиво чекам да нови или неки стари принц поново ушета у мој живот - изјавила је Сања.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".