Маја Маринковић потписала је уговор за шесту сезону ријалитија Задруга само неколико дана након што је раскинула с мужем најбоље другарице Александре Суботић, Петром Пецом Распоповићем, и то за дупло већи хонорар него што је имала у претходној сезони.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Како извор близак старлети сазнаје, разговор који је имала с продукцијом пре потписивања уговора трајао је свега 15 минута. С продуцентима ријалитија је успешно договорила све услове које је тражила. Будући да је у Задрузи 5 њен недељни хонорар износио 2.000 евра, Маја ће у предстојећој сезони за сваку недељу проведену у белој кући бити богатија за 4.000 евра.

- То што је Маја отела најбољој другарици мужа, а потом истог преварила и вратила се бившем дечку, било је сасвим довољно да продукција озбиљно размотри њену понуду да уђе у шесту сезону. Када је дошла на разговор, истакла је да би ушла само под условом да јој дуплирају хонорар од 2.000 евра недељно који је имала раније и предложила суму од 4.000 евра недељно. Будући да је као учесник планирана и њена супарница Александра, пристали су на њене услове и договорили се за мање од пола сата - наводи извор за Ало, и открива да је Маринковићева обећала да ће направити хаос у "белој кући" и оправдати своје учешће.

Фото: АТА имагес

 

 

- Како с Мајом улази и њен дечко Филип Цар, с којим је током целе претходне сезоне правила хаос, јасно је шта све очекује гледаоце. Поред тога, дала је реч да ће активно учествовати у свим сукобима за столом и да ће бити луда него икад досад. Једино чега се плаши јесу казне, због којих је остала без динара у Задрузи 5. Обећала је овога пута продукцији, оцу Такију и себи да ни под којим условима неће бежати из ријалитија и да ће остати док је публика не избаци закључио је извор.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша прославља 44. рођендан у Дубаију

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".